Försäljning

Finansiering

Vi samarbetar med Santander, Nordea och DNB Finans för att skräddarsy din finansiering på bästa möjliga sätt precis så som du vill ha den. Du behöver inga borgensmän och vi löser billånet på plats när vi gör upp affären. Vi vill erbjuda våra kunder det bästa alternativet när det kommer till den viktiga delen av köpet. Genom oss kan du få finansiering för hela köpesumman (dvs 0:- för företag).

Kontakta oss redan idag för mer information kring bilfinansieringen samt månadskostnaden på den bil du är intresserad av.

nordea-logo
santander-logo
dnb

Försäkring

TryggaVärdet

När det inte räcker med reparation, din bil är totalförstörd eller till och med stulen. Du behöver helt enkelt köpa en ny. Om du har TryggaMil Försäkring får du ersättning med hela 125 % av bilens marknadsvärde. Av ditt försäkringsbrev framgår om TryggaVärdet ingår i din försäkring.

Förlängd maskinskadeförsäkring

Normalt gäller försäkringen för motor och växellåda upp till 10 000 körda mil. Med TryggaMil Försäkring har du utökat skydd ända upp till 15 000 mil, och upp till 8 år.

Drulleförsäkring

Tappat bort nyckeln? Tankat fel bränsle? Spillt kaffe? Om oturen skulle vara framme ersätter vi bland annat skador inuti bilen som du eller en medresenär orsakat. Drulleförsäkring gäller endast personbil.
Förlängd maskinskadeförsäkring

Normalt gäller försäkringen för motor och växellåda upp till 10 000 körda mil. Med TryggaMil Försäkring har du utökat skydd ända upp till 15 000 mil, och upp till 8 år.

Samlingsrabatt

Samla alla dina övriga försäkringar hos Trygg-Hansa så får du upp till 20 % rabatt.

trygghansa

Solid AB försäkrar över 3 miljoner kunder i Sverige och vi har ett nära samarbete med närmare 5 500 partners inom detaljhandeln över hela Sverige. Vi bedriver även verksamhet i övriga Norden och på utvalda marknader i Europa. Solid ingår i Resurskoncernen där även Resurs Bank ingår. Vårt ursprung i detaljhandeln har bidragit till att göra företaget marknadsledande på försäkringslösningar för detaljhandelns kapitalvaror.

Vi har även blivit ett av de ledande bolagen inom reseförsäkringar och vägassistansförsäkringar. Med ambition att göra försäkringar mindre komplicerade och mer lättillgängliga för våra kunder lanserade vi hösten 2009 och våren 2010 vårt nya koncept - Ovanligt okrångliga försäkringar. Det vill säga försäkringar som är lätta att förstå och lätta att köpa. Därför öppnade vi i oktober 2009 Försäkringsbutiken Solid, en webbshop med ett brett utbud av okrångliga försäkringar.

solid

Garanti

AutoConcept Insurance AB har levererat försäkringar till den nordiska fordonsbranschen sedan 1999. Vi är ett personligt företag med korta beslutsvägar. Vi är en heltäckande försäkringsförmedlare vilket även innefattar professionell skadereglering. Vi är godkända av Finansinspektionen med tillstånd för verksamhet i hela Norden.

AutoConcepts garantier ger dig som köpare maximal trygghet vid ditt fordonsköp. Dagens fordon innehåller avancerad teknik med uppemot 20 000 olika komponenter, varav den dyra elektroniken står för stor andel av reparationskostnaderna. Som kund vill du på ett tryggt sätt försäkra bort eventuella skadekostnader på ditt fordon. Vi kan erbjuda dig ett antal olika garantier beroende på vilka komponenter som omfattas, fordonets ålder och mätarställning.

AutoConcepts garantier ger dig som köpare maximal trygghet vid ditt köp. Fördelar för bilköparen Ökad trygghet i bilägandet Bilen repareras hos er eller av AutoConcept rekommenderad verkstad Gäller i hela EU och EES Klara och tydliga villkor Ökar andrahandsvärdet XtraGarantin är en försäkring Snabb och objektiv skadehantering

autoconcept_pms633_cmyk-93-20-

Kvalitetsmedvetna återförsäljare av fordon erbjuder garanti till dig som köpare. GarantiDirekt har nöjet att administrera garantier åt de ledande återförsäljarna på marknaden. GarantiDirekt tillhandahåller marknadens effektivaste system för hantering om något händer med ditt fordon, allt för att du som köpare ska få bästa möjliga service vart du än befinner dig.

garanti

Carfax

Var säker på att du faktiskt köper en säker bil Finn dolda fel, från mätarfusk till importstrul Spara pengar och minska risken för reparationer Säkerhet är livsviktigt när det kommer till ditt val av bil hos oss på QualityCars Norrort. Granska bilen noggrant redan nu och känn dig riktigt trygg med ditt köp. Din CARFAX-rapport väntar på dig! Allt du velat veta om denna bil, men inte kunnat få några svar på förrän nu.

Vi har CARFAX rapporter på alla våra lagerbilar för din trygghet.

carfax
Scroll Up